210-9480530-531

Θερμαινόμενες Πισίνες

Το κολυμβητήριο των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη διαθέτει δυο εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες που πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Επειδή η ανάπτυξη του σώματος είναι εξίσου σημαντική με την καλλιέργεια του πνεύματος, στα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη προσφέρουμε τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να αθληθούν στο νερό και να ψυχαγωγηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κολυμβητηρίου μας. 

Το κολυμβητήριό μας διαθέτει δυο υπερσύγχρονες εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες διαστάσεων 8.70 x 5.20 και 12 x 6.70 με σταθερή θερμοκρασία στους 32 βαθμούς Κελσίου, ώστε να είναι ανεκτό το νερό, ακόμα και στο ευαίσθητο δέρμα των βρεφών.

Η ασφάλεια όσων συμμετέχουν στα προγράμματα κολύμβησης του κολυμβητηρίου μας είναι ύψιστης σημασίας. Για το λόγο αυτό, ο έλεγχος της ποιότητας του νερού γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον, οι πισίνες μας απολυμαίνονται με τις πλέον ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους: η μικρή πισίνα που "φιλοξενεί" τα μωρά και τα νήπια απολυμαίνεται με όζον, ενώ η μεγάλη καθαρίζεται σχολαστικά με χλώριο. Θέλω να παρακολουθήσω μαθήματα κολύμβησης

Εγγραφή