210-9480530-531

Ποιοι Είμαστε

Στα εκπαιδευτήρια Λαμπίρη αντιλαμβανόμαστε πως η άθληση στο νερό προσφέρει πολλαπλά οφέλη στα παιδιά. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε το Κολυμβητήριο Λαμπίρη, ένα σύγχρονο ιδιωτικό κολυμβητήριο ανοιχτό όχι μόνο στους μαθητές των σχολείων μας αλλά και στο κοινό. 

Στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτηρίου μας λειτουργεί κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο, όπου τα παιδιά μπορούν να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν και να γυμναστούν ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες τους, όλο τον χρόνο. Παράλληλα λειτουργούν τμήματα ενηλίκων με ποικίλες δραστηριότητες!

Οι καταρτισμένοι προπονητές, με γνώσεις ναυαγοσωστικής και εξειδίκευση στην παιδική κολύμβηση, διασφαλίζουν την άρτια διεξαγωγή των μαθημάτων κολύμβησης, φροντίζοντας πάντα για την σωστή εκγύμναση και την εκμάθηση κολύμβησης.

Στόχος του κολυμβητηρίου είναι να προάγουμε την φυσική δραστηριότητα έχοντας ως επίκεντρο το παιδί στα μικρά τμήματα, και τον αθλητή στα επόμενα. Η παιδική ψυχολογία είναι για εμάς ο γνώμονας πάνω στον οποίο στηρίζουμε όλα τα παιδικά προγράμματα ώστε η προπόνηση να συμβάλει εξίσου στην σωματική διάπλαση αλλά στην πνευματική ανάπτυξή τους επίσης. 

Η διασφάλιση της υγιεινής των συμμετεχόντων στα προγράμματα κολύμβησης είναι ύψιστης σημασίας για εμάς. Για το λόγο αυτό, το κολυμβητήριο ακολουθεί τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας, με ιδιαίτερη προσοχή στην απολύμανση του νερού.

Με όραμα την πολύπλευρη ανάπτυξη του ανθρώπου, τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη φροντίζουν για τη συνολική εκπαίδευση του ατόμου από μικρή ηλικία: εκτός από το κολυμβητήριο που λειτουργεί στις σχολικές μας εγκαταστάσεις, το ίδρυμά μας καλύπτει όλες τις σχολικές βαθμίδες (βρεφονηπιακός-παιδικός σταθμός, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) ανταποκρινόμενο στις ξεχωριστές μαθησιακές ανάγκες κάθε ηλικίας. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού διοργανώνουμε στις εγκαταστάσεις μας το καλοκαιρινό πρόγραμμα ψυχαγωγίας "SummerCamp" κατά τη διάρκεια του οποίου τα παιδιά μαθαίνουν ενώ διασκεδάζουν. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις των σχολείων μας λειτουργεί το κρατικά αναγνωρισμένο ωδείο μας, που στόχο έχει να προάγει την αισθητική καλλιέργεια, απευθυνόμενο τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες.  Θέλω να παρακολουθήσω μαθήματα κολύμβησης

Εγγραφή